Vetëm një muaj para Krishtlindjeve, donacionet tuaja janë përdorur për të siguruar dhurata për fëmijët në Guinea-Conakry, Afrika. Qindra ngrënies të nxehtë, dëshpërimisht nevojë për mjete shkollore, veshje dhe më shumë janë dorëzuar në një nga shkollat ​​më të varfëra të qytetit dhe të shpërndahen për studentët dhe anëtarët e tjerë të komunitetit.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme.

 

“A e dini se ky vend afrikan West është një nga më të varfrit në kontinent, me mbi dy të tretat e popullsisë së saj jeton në varfëri ?”

Kujdesi për fëmijët vazhdon të punojë për të sjellë poshtë këtë raport, Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetjen e sa më shumë të jetë e mundur për fëmijët, familjet dhe nënat e vetme e Guinea Bissau.

Ne do të doja të falënderoj sponsorët tanë për të na dhënë mundësinë për të ndihmuar popullin e Guinea Bissau, për shkak të ju, ne ishim në gjendje për të ofruar paketa e kujdesit masiv.

Kujdesi Paketat arrijnë në qendrat e caktuara të shpërndarjes CFC, plotë me gjëra që ky komunitet aq dëshpërimisht nevojë; veshje të pastër e re dhe këpucë, artikuj te kujdesit personal dhe paraqet edhe të veçanta për fëmijët.

 

“A e dini se ky vend afrikan West është një nga më të varfrit në kontinent, me mbi dy të tretat e popullsisë së saj jeton në varfëri ?”

Kujdesi për fëmijët vazhdon të punojë për të sjellë poshtë këtë raport, Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetjen e sa më shumë të jetë e mundur për fëmijët, familjet dhe nënat e vetme e Guinea Bissau.

Ne do të doja të falënderoj sponsorët tanë për të na dhënë mundësinë për të ndihmuar popullin e Guinea Bissau, për shkak të ju, ne ishim në gjendje për të ofruar paketa e kujdesit masiv.

Kujdesi Paketat arrijnë në qendrat e caktuara të shpërndarjes CFC, plotë me gjëra që ky komunitet aq dëshpërimisht nevojë; veshje të pastër e re dhe këpucë, artikuj te kujdesit personal dhe paraqet edhe të veçanta për fëmijët.

 

fëmijët në nevojë dhe familjet janë të ngazëllyer për të marrë veshje të reja , ushqim, mjete shkollore dhe më shumë nga të kujdesen për fëmijët International.

 

We have just provided funding for renovations to our Three Day Rehabilitation Center in Brazil. The enhancements provide a cleaner and safer environment for the guests we treat . Your continued support is greatly appreciated.

A e dini se?

“Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 of the total tally.

 

Welcome to our new website.

 

A volunteer at our orphanage In Hyderabad, India shares laughs with the children she cares for as she hands out the new clothing that was sent along with our recent care package.

A e dini se ?

India contains the largest concentration of people living below the international poverty line. According to the World Bank, in 2010 81.1% of people were living on less than $2.50 per day.

 

 

The pictures tell it all, a hugely successful soup kitchen event was set up at an abandoned restaurant in Rabo de Peixe, Azores where nurturing meals were served by Care For Children International Volunteers to hundreds of needy children and their families on the Azores Islands.

 

Care For Children International Inc funded a celebration with food, music, dancing, clowns and decorations for the children and parents who have been helped by our Three Day Rehabilitation Center.

 

In addition to regular donations of food, clothing and other essentials, CFC made this celebration extra special for the children attending with a special gift wrapped just for them.

 

 

A new computer was sent to India today! Thanks to your contributions, these children will have the opportunity to learn how to use a computer and connect with the world around them.

With your generous contributions we were also able to send over new shoes, veshje, school supplies and food for these children who so desperately need your support.

Thank you for your donations.

Children-In-India-Receive-Their-New-School-Supplies-From-Care-For-Children-International-inc-173-Recovered

 
Dërgo disa kujdes
Bëni një donacion një herë, në shumën e zgjedhjes tuaj në kujdesen për fëmijët International Inc. Dhurimi juaj do të ndihmojë fëmijët në nevojë në të gjithë botën.
Sponsorizojë një Fëmijë
Për të ulëta si .84 cent në ditë, ju mund të siguruar që një fëmijë jeton në varfëri do të ketë ushqim, strehë, veshje, arsim dhe kujdes mjekësor. vetëm $25 një muaj mund të sigurojë fëmijën tuaj sponsorizuar me shpresë të re.