• $1,400 funding goal
  • $150 raised
  • 2 givers
  • 0 days left
Hand Pump Style WellIt is unfortunate that the Children at our orphanage Bodh-Gaya, India still do not have access to running water for showering and sinks. Water for drinking and bathing is still pumped through a hand well as needed. We are hoping to be able to install a drilled wells with an electric pump to provide running water for the children and the community by 02/28/16 . A second well will provide a redundant water source and supply enough running water for the planned additional Structure that will house 24 more children. We must have the water source to sustain the additional occupants before construction begins.   Please do what you can to help and get involved with this cause by sharing this page with your friends and family. We are hoping to raise $1,400 for this cause. So far we have raised $150. If you would like to contribute to this cause, click on the donate button below:

 

2 Responses to Fondet e nevojshme për stërvitje 2 puse të reja në jetimoren tonë në Bodh Gaya-, Indi

  1. Manny Lindo says:

    An anonymous gift of $50.00 was received.

  2. Jose Cabral says:

    Anonymous donated $100.00.

Sigurimi 24/7 Kujdes
Në sajë të kontributeve tuaj bujare dhe sponsorizimi vazhdueshme, vullnetarë CFC punë rreth orën gjithë bota. sot, ne jemi strehimit qindra e jetimëve në Indi, ushqyer mijëra në Afrika, mbështetjen e fëmijëve të varfër në Azores dhe duke siguruar mbështetjen dhe rehabilitimin e qendrave financiare në Brazil. Vizitoni tonë mision Faqe për të mësuar më shumë rreth asaj se si donacionet tuaja janë duke u përdorur për të ruajtur fëmijët në të gjithë globin.
Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Fushata aktuale e financimit
Me kohë të vështira ekonomike rëndojnë Komunitetit tonë globale, kjo është një kohë vendimtare për të ndihmuar ata që nuk mund të ndihmojnë veten e tyre. Për të përqafuar një nga tonë shkaqet si një organizimit ose grup, ju lutemi plotësoni tonë Forma e Kontaktit dhe një i Drejtorëve tanë do të lidhen me ju. Pikëpamja jonë Fushata aktuale e financimit për të parë se çfarë nevoja ne jemi duke punuar në mbledhjen e.
Statistikat Rreth Brazil

Statistikat Rreth Brazil

Në 2006, UNICEF vlerësuar se 9,100,000 children in Brazil are living in poverty Up to 8 milion fëmijë jetojnë dhe / ose punojnë në rrugë. për 42% e fëmijëve braziliane jetojnë në varfëri. përafërsisht 1/8 të gjithë fëmijët braziliane jetojnë në rrugë. Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 e totalit të llogaritja.