Ne vetëm e pranuan fjalën që paketat e kujdesit tona kanë qenë të shpërndarë në mesin e komunitetit në Guinea-Bissau. Si gjithmone, furnizimet ishin mjaft appreciated. Vullnetarët dërguara mbrapa fotot si një shenjë e mirënjohjes së tyre. Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme!

A e dini se?

” Rreth 41.5 milion fëmijë jetimë që jetojnë në Afrikë, , mbi 110,000 e atyre që jetojnë në Guinea-Bissau (UNICEF).”

 

Ne vetëm e pranuan fjalën që paketat e kujdesit tona kanë qenë të shpërndarë në mesin e komunitetit në Guinea-Bissau. Si gjithmone, furnizimet ishin mjaft appreciated. Vullnetarët dërguara mbrapa fotot si një shenjë e mirënjohjes së tyre. Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme!

A e dini se?

” Rreth 41.5 milion fëmijë jetimë që jetojnë në Afrikë, , mbi 110,000 e atyre që jetojnë në Guinea-Bissau (UNICEF).”

 

CFC ka dërguar një tjetër paketë të kujdesit të madh të fëmijëve tanë në Guinea-Conakry e mbushur me shumë veshje të re, këpucët, ushqim dhe madje edhe disa dhurata për fëmijët. Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme.

 

A e dini se?

“Në 2009, UNICEF raportuar një vlerësim e madhe e 440,000 fëmijët ishin jetimë në kombin e Guinea.”

 

Kujdesi për fëmijët misionet e shpëtimit

 

Vetëm një muaj para Krishtlindjeve, donacionet tuaja janë përdorur për të siguruar dhurata për fëmijët në Guinea-Conakry, Afrika. Qindra ngrënies të nxehtë, dëshpërimisht nevojë për mjete shkollore, veshje dhe më shumë janë dorëzuar në një nga shkollat ​​më të varfëra të qytetit dhe të shpërndahen për studentët dhe anëtarët e tjerë të komunitetit.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme.

 

“A e dini se ky vend afrikan West është një nga më të varfrit në kontinent, me mbi dy të tretat e popullsisë së saj jeton në varfëri ?”

Kujdesi për fëmijët vazhdon të punojë për të sjellë poshtë këtë raport, Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetjen e sa më shumë të jetë e mundur për fëmijët, familjet dhe nënat e vetme e Guinea Bissau.

Ne do të doja të falënderoj sponsorët tanë për të na dhënë mundësinë për të ndihmuar popullin e Guinea Bissau, për shkak të ju, ne ishim në gjendje për të ofruar paketa e kujdesit masiv.

Kujdesi Paketat arrijnë në qendrat e caktuara të shpërndarjes CFC, plotë me gjëra që ky komunitet aq dëshpërimisht nevojë; veshje të pastër e re dhe këpucë, artikuj te kujdesit personal dhe paraqet edhe të veçanta për fëmijët.

 

“A e dini se ky vend afrikan West është një nga më të varfrit në kontinent, me mbi dy të tretat e popullsisë së saj jeton në varfëri ?”

Kujdesi për fëmijët vazhdon të punojë për të sjellë poshtë këtë raport, Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetjen e sa më shumë të jetë e mundur për fëmijët, familjet dhe nënat e vetme e Guinea Bissau.

Ne do të doja të falënderoj sponsorët tanë për të na dhënë mundësinë për të ndihmuar popullin e Guinea Bissau, për shkak të ju, ne ishim në gjendje për të ofruar paketa e kujdesit masiv.

Kujdesi Paketat arrijnë në qendrat e caktuara të shpërndarjes CFC, plotë me gjëra që ky komunitet aq dëshpërimisht nevojë; veshje të pastër e re dhe këpucë, artikuj te kujdesit personal dhe paraqet edhe të veçanta për fëmijët.

 

fëmijët në nevojë dhe familjet janë të ngazëllyer për të marrë veshje të reja , ushqim, mjete shkollore dhe më shumë nga të kujdesen për fëmijët International.

 

Kur kujdesen për fëmijët International Inc marrë një kërkesë financimit nga ky SCHOOLHOUSE një dhomë në Guinea-Bissau, ne menjëherë filloi të punojë në ngritjen e fondeve për të ndihmuar ata të mbajnë dyert e tyre të hapura.

Falë kontributet bujare nga sponsorët tanë, fëmijët këtu janë mbledhur për mësimin e tyre të parë të ditës, plotë me furnizime të reja shkollore dhe madje edhe një vakt të lirë për kohën e drekës.

Siç mund ta shikoni, këta fëmijë jetojnë në kushte tejet të varfra, çdo kontribut që ju mund të përballojë do të jetë mjaft.

 

Ne kemi filluar vetëm mbështetjen e një jetimore vitit dhe SCHOOLHOUSE në Guinea-Conakry, Afrika.

Fëmijët këtu të falënderoj sponsorët CFC për kontributin e tyre bujare. Ne vazhdojmë të siguruar ushqim, furnizimet veshje dhe fonde për këtë dhe qendra të tjera të kujdesit të gjithë Conakry dhe ju inkurajojmë që të kontribuojmë çdo gjë që ju mund të përballojë për të ruajtur këta fëmijë që aq dëshpërimisht nevojë për mbështetjen tuaj.

 

 
Aktualisht shikimin kategorinë: "Afrika"
Dërgo disa kujdes
Bëni një donacion një herë, në shumën e zgjedhjes tuaj në kujdesen për fëmijët International Inc. Dhurimi juaj do të ndihmojë fëmijët në nevojë në të gjithë botën.
Sponsorizojë një Fëmijë
Për të ulëta si .84 cent në ditë, ju mund të siguruar që një fëmijë jeton në varfëri do të ketë ushqim, strehë, veshje, arsim dhe kujdes mjekësor. vetëm $25 një muaj mund të sigurojë fëmijën tuaj sponsorizuar me shpresë të re.