“A e dini se ky vend afrikan West është një nga më të varfrit në kontinent, me mbi dy të tretat e popullsisë së saj jeton në varfëri ?”

Kujdesi për fëmijët vazhdon të punojë për të sjellë poshtë këtë raport, Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetjen e sa më shumë të jetë e mundur për fëmijët, familjet dhe nënat e vetme e Guinea Bissau.

Ne do të doja të falënderoj sponsorët tanë për të na dhënë mundësinë për të ndihmuar popullin e Guinea Bissau, për shkak të ju, ne ishim në gjendje për të ofruar paketa e kujdesit masiv.

Kujdesi Paketat arrijnë në qendrat e caktuara të shpërndarjes CFC, plotë me gjëra që ky komunitet aq dëshpërimisht nevojë; veshje të pastër e re dhe këpucë, artikuj te kujdesit personal dhe paraqet edhe të veçanta për fëmijët.

 

Komente janë të mbyllura.

Sigurimi 24/7 Kujdes
Në sajë të kontributeve tuaj bujare dhe sponsorizimi vazhdueshme, vullnetarë CFC punë rreth orën gjithë bota. sot, ne jemi strehimit qindra e jetimëve në Indi, ushqyer mijëra në Afrika, mbështetjen e fëmijëve të varfër në Azores dhe duke siguruar mbështetjen dhe rehabilitimin e qendrave financiare në Brazil. Vizitoni tonë mision Faqe për të mësuar më shumë rreth asaj se si donacionet tuaja janë duke u përdorur për të ruajtur fëmijët në të gjithë globin.
Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Fushata aktuale e financimit
Me kohë të vështira ekonomike rëndojnë Komunitetit tonë globale, kjo është një kohë vendimtare për të ndihmuar ata që nuk mund të ndihmojnë veten e tyre. Për të përqafuar një nga tonë shkaqet si një organizimit ose grup, ju lutemi plotësoni tonë Forma e Kontaktit dhe një i Drejtorëve tanë do të lidhen me ju. Pikëpamja jonë Fushata aktuale e financimit për të parë se çfarë nevoja ne jemi duke punuar në mbledhjen e.
Statistikat Rreth Brazil

Statistikat Rreth Brazil

Në 2006, UNICEF vlerësuar se 9,100,000 children in Brazil are living in poverty Up to 8 milion fëmijë jetojnë dhe / ose punojnë në rrugë. për 42% e fëmijëve braziliane jetojnë në varfëri. përafërsisht 1/8 të gjithë fëmijët braziliane jetojnë në rrugë. Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 e totalit të llogaritja.