BRAZIL

The level of poverty in Brazil is overwhelming in its underdeveloped remote and metropolitan regions; Rreth 9,100,000 children are living in poverty according to the UNICEF child welfare statistics published in 2006.

In fact, Brazil’s largest struggle stems from the vast number of orphaned children living on the streets, deprived of proper nutrition, health care, education and safe housing which comes with dire consequence. Drug use is commonplace, crime rates are unimaginable and many of Brazil’s youth turn to prostitution as a means of survival.

We began our missions in Brazil when we established the 3rd Community Rehabilitation Center, in Contagem, MG. We have seen great success with this program, however the need for rehabilitation is unfounded and expansion is critical.

In addition to our rehabilitation center, we also frequently distribute food, clothing and other essentials to the needy children and underprivileged families living in communities throughout Brazil.

[nggallery id=4]

 

Komente janë të mbyllura.

Statistikat Rreth Brazil

Statistikat Rreth Brazil

Në 2006, UNICEF vlerësuar se 9,100,000 children in Brazil are living in poverty Up to 8 milion fëmijë jetojnë dhe / ose punojnë në rrugë. për 42% e fëmijëve braziliane jetojnë në varfëri. përafërsisht 1/8 të gjithë fëmijët braziliane jetojnë në rrugë. Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 e totalit të llogaritja.    
Dërgo disa kujdes
Bëni një donacion një herë, në shumën e zgjedhjes tuaj në kujdesen për fëmijët International Inc. Dhurimi juaj do të ndihmojë fëmijët në nevojë në të gjithë botën.
Sponsorizojë një Fëmijë
Për të ulëta si .84 cent në ditë, ju mund të siguruar që një fëmijë jeton në varfëri do të ketë ushqim, strehë, veshje, arsim dhe kujdes mjekësor. vetëm $25 një muaj mund të sigurojë fëmijën tuaj sponsorizuar me shpresë të re.