• $25,000 funding goal
 • $1,475 raised
 • 5 givers
 • 0 days left
  Countless Homeless Children in Bodh-Gaya, India await your help. We need more Founding Partners to provide the Funds to build another level on our existing orphanage which will provide housing for an additional 24 children. Although our Generous Sponsors provide each child with their daily needs, we also need to raise additional capital in order for us to continue building the infrastructure necessary to grow the capacity at our facilities. We hope to raise the funds for this project by 06/30/16 .   Please do what you can to help and get involved with this cause by sharing this page with your friends and family. We are hoping to raise $25,000 for this cause. So far we have raised $1,475. If you would like to contribute to this cause, click on the donate button below:

 

5 Responses to Doners Needed to Build a Residence to House 24 more Children at our Bodh-Gaya, India Orphanage

 1. Manny Lindo says:

  An anonymous gift of $1000.00 was received today.

 2. James Mann says:

  James Mann donated $100.00.

 3. Anonymous says:

  A gift of $25 was donated thru http://www.gofundme.com/careforchildren Campaign. Thankyou for your support.

 4. Anonymous says:

  A gift of $50 was donated thru http://www.gofundme.com/careforchildren Campaign. Thankyou for your support.

 5. Anonymous says:

  A gift of $300 was donated thru http://www.gofundme.com/careforchildren Campaign. Thankyou for your support.

Sigurimi 24/7 Kujdes
Në sajë të kontributeve tuaj bujare dhe sponsorizimi vazhdueshme, vullnetarë CFC punë rreth orën gjithë bota. sot, ne jemi strehimit qindra e jetimëve në Indi, ushqyer mijëra në Afrika, mbështetjen e fëmijëve të varfër në Azores dhe duke siguruar mbështetjen dhe rehabilitimin e qendrave financiare në Brazil. Vizitoni tonë mision Faqe për të mësuar më shumë rreth asaj se si donacionet tuaja janë duke u përdorur për të ruajtur fëmijët në të gjithë globin.
Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Fushata aktuale e financimit
Me kohë të vështira ekonomike rëndojnë Komunitetit tonë globale, kjo është një kohë vendimtare për të ndihmuar ata që nuk mund të ndihmojnë veten e tyre. Për të përqafuar një nga tonë shkaqet si një organizimit ose grup, ju lutemi plotësoni tonë Forma e Kontaktit dhe një i Drejtorëve tanë do të lidhen me ju. Pikëpamja jonë Fushata aktuale e financimit për të parë se çfarë nevoja ne jemi duke punuar në mbledhjen e.
Statistikat Rreth Brazil

Statistikat Rreth Brazil

Në 2006, UNICEF vlerësuar se 9,100,000 children in Brazil are living in poverty Up to 8 milion fëmijë jetojnë dhe / ose punojnë në rrugë. për 42% e fëmijëve braziliane jetojnë në varfëri. përafërsisht 1/8 të gjithë fëmijët braziliane jetojnë në rrugë. Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 e totalit të llogaritja.