• $50,000 funding goal
  • $0 raised
  • 0 givers
  • 0 days left
 
07._A_new_house_-_50,000_USDWe have been presented an opportunity to purchase the Orphanage property that we are currently renting in Hydrabad, Indi. It would be unfortunate if some other party were to purchase the Land and Building and displace our Children. This building provides adequate housing for 12 boys and 12 girls plus our support staffers. It is a modern structure and has running water for drinking and bathing that is pumped with an electric pump. It is located in a large developed city where demand and cost for housing is expected to increase continuously. We hope to be able to purchase the building before the owner gives in to neighborhood pressure or market conditions and sells the building to an outsider. We would need to close on the purchase before our current lease expires on 12/31/16 .   Please do what you can to help and get involved with this cause by sharing this page with your friends and family. We are hoping to raise $50,000 for this cause. So far we have raised $0. If you would like to contribute to this cause, click on the donate button below:

 

Komente janë të mbyllura.

Sigurimi 24/7 Kujdes
Në sajë të kontributeve tuaj bujare dhe sponsorizimi vazhdueshme, vullnetarë CFC punë rreth orën gjithë bota. sot, ne jemi strehimit qindra e jetimëve në Indi, ushqyer mijëra në Afrika, mbështetjen e fëmijëve të varfër në Azores dhe duke siguruar mbështetjen dhe rehabilitimin e qendrave financiare në Brazil. Vizitoni tonë mision Faqe për të mësuar më shumë rreth asaj se si donacionet tuaja janë duke u përdorur për të ruajtur fëmijët në të gjithë globin.
Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Statistikat Rreth Guinea-Bissau

Fushata aktuale e financimit
Me kohë të vështira ekonomike rëndojnë Komunitetit tonë globale, kjo është një kohë vendimtare për të ndihmuar ata që nuk mund të ndihmojnë veten e tyre. Për të përqafuar një nga tonë shkaqet si një organizimit ose grup, ju lutemi plotësoni tonë Forma e Kontaktit dhe një i Drejtorëve tanë do të lidhen me ju. Pikëpamja jonë Fushata aktuale e financimit për të parë se çfarë nevoja ne jemi duke punuar në mbledhjen e.
Statistikat Rreth Brazil

Statistikat Rreth Brazil

Në 2006, UNICEF vlerësuar se 9,100,000 children in Brazil are living in poverty Up to 8 milion fëmijë jetojnë dhe / ose punojnë në rrugë. për 42% e fëmijëve braziliane jetojnë në varfëri. përafërsisht 1/8 të gjithë fëmijët braziliane jetojnë në rrugë. Në 2010, ka pasur 473,600 njerëz të burgosur në burgjet braziliane dhe burgje. Droga janë përgjegjës për 85,000 e totalit të llogaritja.