Thanks to your generous contributions, CFC volunteers located on the Azorean Island of Sao Miguel sort and distribute truck loads of much needed supplies for needy children and families in their community.

Nearly 20 Tons of food, veshje, hygiene products and school supplies were handed out on one of the poorest Islands in the Azores.

The community sends its gratitude to their CFC sponsors in the United States.

A group of children, smiling from ear to ear exclaimObrigado por tudo o CFC! Estamos tão felizes!” which meansThank you for everything CFC! We are so happy!”

 

 

Komente janë të mbyllura.

Dërgo disa kujdes
Bëni një donacion një herë, në shumën e zgjedhjes tuaj në kujdesen për fëmijët International Inc. Dhurimi juaj do të ndihmojë fëmijët në nevojë në të gjithë botën.
Sponsorizojë një Fëmijë
Për të ulëta si .84 cent në ditë, ju mund të siguruar që një fëmijë jeton në varfëri do të ketë ushqim, strehë, veshje, arsim dhe kujdes mjekësor. vetëm $25 një muaj mund të sigurojë fëmijën tuaj sponsorizuar me shpresë të re.